google analytic? panganan apa kuwe om?

biasane yah, sing arane website tah butuh rating. tujuane rating iku ben pas wong luruh nang situs pencarian koyo google.com, yahoo.com, astalavista.com,dll, dadi prioritas di index pencariane situs pencari mau.

selote akeh dikunjungi, berarti malah cepet dadi prioritas nang situs pencari mau.

lah kiye nang rails ono2 bae plugin:

ruby script/plugin install http://svn.rubaidh.com/plugins/trunk/google_analytics

trus nange config/environment.rb biasalah config2 kan ngantiken bosen arep mun****[t]
    Rubaidh::GoogleAnalytics.tracker_id = 'UA-12345-67'

lah anggone piye om? kayonge ko ana2 bae.
coba ngene dadi si om Rubaidh kuwi arep nambahi
view endhi sing njalanake google analytis js. lah nang rel biasalah view-controller kan seduluran,
mangkane:

    skip_after_filter :add_google_analytics_code # kiye nggo sing emoh
    after_filter: add_google_analytics_code #kiye go sing gelum đŸ™‚

wis ya semono bae, bokan ora kuwat kowene mumet engko pingsan.

tes referer: http://modeflowers.com/search
/aris-san
Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: